LAKSEFEBER, NY BOK FRA KJERSTI SANDVIK

Siden istiden har vi hatt villaks i Norge. Laksen er vårt levende arvesølv. Den har gitt oss mat, fylt Distriksts-Norge med liv og kjærkommen inntekt. Hit kom folk fra den store verden for å måle krefter med storlaksen. Nye bånd ble knyttet mellom Norge og omverden. 

Hva gir vi tilbake?

I dag fyller vi fjordene med lakselus, medisinrester og tillater gruveavfall i nasjonale laksefjorder. Samtidig pågår det et redningsarbeid og omfattende forskning for å sikre at villaksen også er med oss i framtiden. 

Det er nå vi har valget. Skal vi redde laksen, eller skal vi gi den det siste nådestøtet?

Order Laksefeber Laksefeber @ NOK 350,00
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.