Er det slik at et levd liv lager far, en kjølvannstripe i tiden? Da er dette en bit av faret etter Johan Svartor, forfatterens alter-ego, som motvillig, tatt med tang på et sykehus i en vestlandsby, kom til verden et par måneder før håndlangerne til en viss Herr Hitler kom ubedt til landet og bombet byen sønder og sammen? Navn på personer og sivile skip, der hovedpersonen er mannskap, er med få unntak oppdiktet. Noen, som blant annet skipssersjanten på KNM Trømsø, er skrudd sammen av folk jeg har møtt på min veg.

– Jørgen Seljevold

Order Dager som var Dager som var @ NOK 325,00
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.